Reprezentativac BiH, ipak, neće kod Prosinečkog u Kayseri

Žuti traži pojačanja

Reprezentativac BiH, ipak, neće kod Prosinečkog u Kayseri

Robert Prosinečki odmah po dolasku na klupu Kayserispora krenuo je u lov na pojačanja.

Uprava turskog prvoligaša dala je Prosinečkom slobodne ruke u izgradnji tima čiji je primarni cilj ostati u ligi, a među prvima dres Kayserispora su zadužili bh. fudbaleri Zoran Kvržić i Muris Mešanović.

Tu nije kraj. Na listi želja 'Velikog žutog' se nalazi još nekoliko imena, a jedan od fudbalera kojeg bi radio vidio u svom timu je i mladi Stjepan Lončar koji je redovito pozivan u reprezentaciju Bosne i Hercegovine za vrijeme njegovog mandata.

U Rijeci u posljednje vrijeme ne računaju pretjerano na Lončara, što je Prosinečki želio iskoristiti i angažovati ga, ali do transfera, prema informacijama iz hrvatskih medija, neće doći. Novac koji nudi Kayserispor za 22-godišnjeg vezistu daleko je manji od onoga na kojem insistira Rijeka, pa će se u turskom klubu okrenuti nekim drugim opcijama u želji da osnaže svoj kadar.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iz istog razloga Prosinečki će vjerovatno ostati bez još jedne svoje želje, Adnana Kovačevića kojem daleko bolje uslove nude drugi klubovi, kako iz Turske, tako i iz ostalih liga.

Top Komentari

pero98
Nije da Rijeka ne racuna ba njega, nego se pobjednicka momcad ne mijenja, a Rijeka je u zadnjih 5 utakmica pobjedila u cetiri i taj poraz je bio na Maksimiru gdje Rijeka u pravilu ne prolazi dobro. Eto zbog cega Loncar nije mogao dobit minutazu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi