Još jedan klub se uključio u borbu za Kovačevića

Reprezentativac BiH na slatkim mukama

Još jedan klub se uključio u borbu za Kovačevića

Sve je izvjesnije da ćemo Adnana Kovačevića na proljeće gledati u Turskoj.

Kovačević (26) je igrama u Koroni Kielce i reprezentaciji Bosne i Hercegovine 'zapao za oko' nekolicini klubova, a kao njegova naredna stanica u karijeri sve se više pominje Turska.

Nakon što se prethodnih dana pisalo da nekadašnjeg fudbalera Sarajeva žele Kayserispor, Antalyaspor i Goztepe, sada se, prema pisanju tamošnjih medija, u igri za njegov potpis uključio i Trabzonspor.

Čelnici ovog prvoligaša posljednjih sedmica ulažu velike napore kako bi angažovali novog, kvalitetnog, defanzivca, a u notesu trenera Hüseyina Cimsira nalazi se upravo i ime Kovačevića koji mu je navodno trenutno opcija B.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Primarni cilj Trabzonspora je dovedi Adama Soumaoroa. On ove sezone ne igra redovito u Lilleu i upravo to u klubu žele iskoristiti kako bi ga angažovali, a ukoliko ne uspiju u tome, okrenut će se Kovačeviću. Igrač je to koji bi bio mnogo pristupačniji", navode turski mediji.

Također, piše se kako je trener Trabzonspora već imao priliku gledati Kovačevića i da ga je oduševio onim što je pokazao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi