Još jedan omladinac potpisao za prvi tim Partizana

Ponovo zakucali na vrata omladinske škole

Još jedan omladinac potpisao za prvi tim Partizana

D. Vejo

Nakon što je 16-godišnji Vlahović doveden u redove prvog tima, Ivica Ilijev je ponovo zatražio pomoć u omladinskoj školi crno-bijelih. 

Ovaj put, svoje drugove napustio je 17-godišnji Đorđe Jovanović, koji je danas predstavljen kao nova mlada snaga tima iz Humske.

Poraz na Vračaru još nije zaboravljen, ali se tim Ivana Tomića okreće novim mečevima. Predstoji im derbi utakmica u koju ulaze sa veoma podmlađenim sastavom. Promocijama novajlija nikad kraja, pa je tako danas na iznenađenje svih predstavljen Đorđe Jovanović, brzonogi napadač iz omladinske škole. 

Čelnici kluba smatraju da mladi talenat ima kvalitet da pomogne timu kako bi se što prije izvukao iz rezultatske krize u kojoj se nalazi.

„Mnogo promjena desilo se u zadnje vrijeme. Veliki preokret je napravljen u ekipi, tu su novi mladi momci iz omladinske škole na koje računamo u nastavku šampionata. Vlahović i Jovanović su budućnost Partizana i mislim da mogu biti koban tandem po protivničke ekipe“, rekao je za tamošnje medije sportski direktor Partizana, Ivica Ilijev.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U narednom kolu, u Humsku stiže najljući rival Crvena zvezda, predvođen sjajnim Markom Grujićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti