Partizan u ogromnim problemima zbog Oumarua

Haos u Humskoj

Partizan u ogromnim problemima zbog Oumarua

Napadač Partizana Aboubakar Oumarou prouzrokovao je pravi haos u beogradskom klubu.

Kamerunac je odbio nastupiti za crno-bijele na utakmici protiv OFK Beograda rekavši da silno želi otići u Kinu i riješiti svoju egzistenciju. Partizan na stolu ima ponudu iz Kine tešku 1,2 miliona eura, ali novi problem predstavlja povreda Bojinova.

Ukoliko Oumarou napusti Partizan, Beograđani bi imali ogroman problem na poziciji napadača, jer je Kamerunac trenutno jedina napadačka opcija.

"Aboubakar je u nedjelju odbio da igra utakmicu i ostavio saigrače na cjedilu. Napravio nam je pravi haos i zaslužio je da ga suspendujemo", rekao je sportski direktor Partizana Ivica Iliev, koji je potom dodao:

"Nije tajna da smo dobili ponudu iz Kine vrijednu 800.000 eura. Odbili smo je jer bi u tom slučaju ostali bez napadača, s obzirom da Bojinov ne može da igra. Taj kineski klub je sada povećao svoju ponudu na 1,2 miliona eura, a mi ne znamo šta da radimo. Pitanje je da li bismo ikada ponovo dobili takvu ponudu za njega".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Aboubakarov izostanak u utakmici protiv OFK Beograda se osjetio i na rezultatu, obzirom da su crno-bijeli doživjeli novi poraz (2:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije