Još malo pa Dybala stavlja potpis do 2024. ili 2025. godine

Ostaje u Juventusu

Još malo pa Dybala stavlja potpis do 2024. ili 2025. godine

Kao što se proteklih dana i pisalo, Argentinac Paulo Dybala potpisat će novi ugovor s Juventusom.

Dybala se dugo vremena povezivao s odlaskom iz Torina i prelaskom u klubove kao što su PSG ili Manchester United, ali čini se kako je sada sasvim jasno da od toga neće biti ništa.

Calciomercato prenosi da je Argentinac vrlo blizu da stavi potpis na ugovor koji bi trebao trajati do 2024. ili 2025. godine.

Ranije je La Gazzetta dello Sport pisala kako će Dybala po novom ugovoru godišnje zaraživati čak 10 miliona eura i da će dobiti kapitensku traku te na taj način naslijediti Giorgija Chiellinija.

Dakle, čini se kako su sada samo formalnosti preostale dvjema stranama i kako bismo vrlo brzo mogli svjedočiti ozvaničenju nastavka saradnje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dybala je i ove sezone sjajan. Odigrao je ukupno 34 utakmice, postigao 13 golova i dodao 12 asistencija.

On je član Juventusa od 2015. godine, a aktuelni ugovor traje mu još dvije sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576871911
Potrebna je Juventus
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi