Mourinho ponovo u centru pažnje: Susret sa Stankovićem je bio poseban

Nakon meča između Sampdorije i Rome

Mourinho ponovo u centru pažnje: Susret sa Stankovićem je bio poseban

Haris Zilić

U desetom kolu Serije A, Roma je upisala sedmi trijumf ove sezone.

U veoma tvrdoj utakmici Vučica je u gostima bila bolja od Sampdorije rezultatom 0:1.

Gol odluke pao je u devetoj minuti kada je Pelelgrini pogodio sa bijele tačke.

Ipak, slavu ove utakmice pokupili su Jose Mourinho i Dejan Stanković treneri Rome i Sampodrije.

Stanković je došao u Sampi da u veoma nezgodnom trenutku ekipa igra loše i borba za opstanak je neizbježna kako stvari stoje, dok je Mourinho sa Romom u vrhu tabele i mogla bi se rimska Vučica do kraja sezone boriti za plasman u Ligu prvaka.

Nakon meča, Moruinho je prišao Stankoviću čestitao mu i srdačno ga zagrlio, a njihov susret je odmah postao udarna vijest na društvenm mrežama koje prate Seriju A, ali i šire.

Oglasi

Pala je i koja riječ, a šta je Mourinho rekao Stankoviću teško ćemo saznati.

Očigledno je da Dejan Stanković ima poštovanje diljem Italije, koa fudbaler je ostavio dubok trag na Apeninima, a vidjet ćemo kakva će mu biti trenerska sudbina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je četvrtoplasirana sa 22 boda, dok je Sampodrija fenejraš sa samo tri bod ai još uvijek su bez trijumf au novoj sezoni.

U narednom kolu Roma u derbiju dočekuje lidera Napoli, dok će Sampdorija u derbiju začelja gostovati Cremoneseu i to će biti duel dvije ekipe koje jedine nemaju trijumf u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi