Mourinho odbio zanimljivu ponudu
FOTO: EPA

Ništa od povratka na Ostrvo

Mourinho odbio zanimljivu ponudu

H. Zilić

Portugalac Jose Mourinho ostaje u Romi i tu nema više dilema.

Everton je nakon oktaza Rafaelu Benitezu u potrazi za novim trenerom.

Iako ostrvski mediji u prvi plan guraju Waynea Rooneya, želja Evertona je Jose Mourinho.

Klub sa Goodisona se raspitivao za mogućnost doalska Portugalca na klupu Karamela, ali Mourinho je to odmah odbio i naveo kako sa Romom ima dugoročne planove u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vučica je na šestom mjestu Serije A i nije isključeno da se do kraja bori za plasman u Ligu prvaka, a još su u osmini finala UEFA konferencijske lige gdje čekaju protivnika nakon što završe mečevi šesnaestine finala.

Sa druge strane Everton je u veoma teškoj situaicji. Kriza rezultata je sve veća i od borbe za Evropu ekipa je došla od borbe za opstanak, tako da će na Goodisonu morati što prije pronaći stručnjaka koji može Plave iz Liverpoola izvaditi iz jedne od navjećih rezultatskih kriza u posljednjoj deceniji.

Top Komentari

Klicko
Ne znam kako ovaj đikan jos uvijek dobije posao u ligama petice.Pa ovaj kozoyeb od dana kad je napustio Inter nije osvojio maltene nista
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi