Snimak Josea Mourinha s terena nasmijao je cijeli svijet
Foto - Screenshot

Posebni je nestao kada je vidio karton

Snimak Josea Mourinha s terena nasmijao je cijeli svijet

Midhat Šljivak

Napoli je na Olimpicu savladao Romu s 1:0, a nakon utakmice u centru pažnje našao se fudbaler Rome Rick Karsdorp te sudija Massimiliano Irrati. Došlo je do fizičkog kontakta između njih, a sve je na zanimljiv način ispratio menadžer rimskog tima Jose Mourinho.

Napoli je pogotkom Victora Osmihena slavio na Olimpicu s 1:0 i nastavio je sa fenomenalnim nastupima.

Nakon ove utakmice igrači Rome iskazali su veliko nezadovoljstvo načinom na koji je Massimiliano Irrati sudio utakmicu, a najratoborniji je bio Rick Karsdorp.

On se unio sudiji u lici, a zatim ga je i odgurnuo nakon što mu je Irrati, slučajno ili ne, stao na kopačku.

Irrati je potom odlučio da razgovara s fudbalerom Rome dok je u ruci držao crveni karton. Jose Mourinho je bio pored, a mnogi tvrde da je odustao od protesta nakon što je vidio karton u ruci iskusnog sudije.

Njegov potez i brzi odlazak s mjesta događaja postao je virala. Mnoge je nasmijao i ovo je samo još jedan u nizu Joseovih 'ludih' snimaka tokom karijere.

O sudijskim odlukama nije želio govoriti. Smatra da za to nema nikakve potrebe.

"Ne želim govoriti o sudiji. Smatram da je dobar čovjek. Bilo je trenutaka koji mi se nisu dopali i to sam mu rekao nakon meča. On je čovjek s kojim se može pričati i nema potrebe da se dalje širi", rekao je Mourinho i dodao je:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Smatram ga dobrim čovjekom, dobrim sudijom. Nije imao dobru utakmicu, ali dešava se. Svi imamo takve dane", istakao je Jose.

Posebni je saopštio kako Rick Karsdorp nije dobio crveni karton već da je on pokazan fitness treneru ekipe, koji je žestoko protestvovao.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir.D
hehehe joj hinjare sto se izfura
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti