Mourinho otkrio šta je rekao Dybali pa ga je Argentinac poljubio u ruku

Portugalac "spasistelj"

Mourinho otkrio šta je rekao Dybali pa ga je Argentinac poljubio u ruku

A. Čaušević

Jose Mourinho na vrhunskom nivou trenira duže od dvije decenije. Portugalac je promijenio svlačionice raznih klubova i trenirao mnogobrojne igrače. 

Ako Mourinho zna nešto raditi to je kako sklopiti dobar odnos sa igračima. Posljednji koji je to osjetio na svojoj koži je Paulo Dybala.

Portugalski stručnjak od prošlog ljeta sjedi na klupi Vučice i može se reći da radi odličan posao pošto je uspio osvojiti Konferencijsku ligu.

Tokom ljeta na Olimpico je stiglo nekoliko provjerenih imena te Roma na startu nove sezone izgleda odlično sa 10 bodova iz četiri kola.

Na terenu odlično izgleda i Dybala koji se izgleda preporodio dolaskom u Vječni grad i opet igra sjajno te podsjeća na najbolje dane iz Juventusa.

Iskusni ofanzivac je u duelu protiv Monze postigao svoje prve golove u dresu Rome, a posebno je impresivan bio prvi kada je pretrčao 50-ak metara s loptom u nogama i onda zabio.

Oglasi

U 65. minuti Mourinho je odlučio izvesti Dybalu iz igre, a tom prilikom je argentinski fudbaler u ruku poljubio svog trenera. Poslije utakmice je trofejni stručnjak otkrio o čemu se radi.

"Prošle sezone protiv Juventusa na Olimpicu rekao sam Dybali da je dobar, večera sam mu rekao isto i on se nasmijao."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sjetili smo se da je prošle sezone postizao golove na suprotnoj strani", ispričao je portugalski trener.

Dybala je u Juventusu imao stalnih problema sa povredama i nije uspjevao igrati u kontinuitetu. Navijači Rome sigurno ne žele da mu se isto počne dešavati na Olmpicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Mourinho jeste nekad antipatican,ali je strasan trener...sama cinjenica da je uspio uzeti po trofej sa raspalim Man.Unitedom i Romom dovoljno govori o kakvom trenerskom geniju se radi...sa svakim ozbiljnim klubom koji je vodio ima neki trofej,osim sa Tottenhamom sto nam govori da je sa njima nemoguce nesto osvojiti,mada je cak i sa njima dogurao do finala kupa...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi