Trener za trofeje: Jose Mourinho pokazao posebnu tetovažu koju s ponosom nosi
Foto - Instagram

Niko kao on

Trener za trofeje: Jose Mourinho pokazao posebnu tetovažu koju s ponosom nosi

M. Šljivak

Jose Mourinho je bez ikakve dileme jedan od najboljih svjetskih trenera u protekle dvije decenije.

Čuveni Portugalac je u trenerskoj karijeri vodio velika imena evropskog fudbala i osvojio je brojne trofeje. Pehar je jedino izostao u Tottenhamu gdje je otpušten prije finala EFL Kupa i ostao je bez šanse da se bori.

Odlazak u Romu donio je Posebnom još jedan trofej. Osvojio je Konferencijsku ligu i tako je postao prvi trener s trofejima u svim evropskim takmičenjima s obzirom na to da je ranije osvajao Ligu prvaka i Evropsku ligu.

Svoje dostignuće Jose je odlučio ovjekovječiti tetovažom. Na desnom ramenu je istetovirao sva tri evropska trofeja koja je osvojio i tim se pohvalio na društvenim mrežama.

U novoj sezoni s Romom Posebni ima velike ambicije. Cilj je Vučicu vratiti u Ligu prvaka, a želja je svakako napad na novi trofej.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jose Mourinho je bogatu trenersku karijeru počeo u Benfici. Vodio je potom Uniao Leiriju, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, ponovo Chelsea, Manchester United i Tottenham.

Iskusni Portugalac osvojio je 26 trofeja. S Portom i Interom je uzeo Ligu prvaka, s Manchester Unitedom Evropsku ligu i s Romom Konferencijsku titulu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnan@Kara
Koje ste smece od portala. Objavite clanak o droljama (radi klikova),a iskljucite komentare.....hahahah
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi