9

Komentari (9)

Mirsad1705
Bartomeu je potrošio na stotine miliona eura kupujući često igrače za koje je znao da se neće uklppiti u igru Barse, her je imao dogovor sa agentima da Barsa plati igrača više nego što vrijedi agenti dobiju veći postotak, a on uzima postotak. Kriminalac. Doveo Kumana. Kuman je u dva zadnja kluba (Everton i Valensija), umalo oba poslao u niže takmičenje. Kuman otjwrso Suareza, ostavio Brajtvahta. Ne znam je li lud ili glup.Doveo pa otjerso Valverdea, koji je izmislio treberski posao za obojicu koji su ga naslijedili.
Husrefbeg22
Realov (spanski) placenik.
ubnt
Kompleks i osjecaj manje vrijednosti je čudo . Kako spavaš ? Sanjaš li Bernabeu stadion i Pereza ? U kojim si ti mukama , Bog te stvorio .
RZ88
100% ne bi me iznenadilo da ga je Perez poslao
user1629056604
Steta sto ih jos nije zavalio Bar jos neki 200 ili 300 mil €
Klicko
Takoe Bartomeu,tigre katalonski
King_Kenny
...haahahahah jeste ih pasa upropastio,nece se oporaviti za 50 godina.
Jupp
Tacno si ko proljev, svaku objavu si danas komentarisao? Gazija je za tebe gospodin!
Babuka1
Kad ti neko kaze da je gazija gospodin za tebe, golema je to uvreda haveru :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.