Poznati novinar sam sebe izvrijeđao jer je prvi objavio da Mbappe stiže u Real

Nevjerovatna scena

Poznati novinar sam sebe izvrijeđao jer je prvi objavio da Mbappe stiže u Real

M. Šljivak

Poznati španski novinar Josep Pedrerol među prvima je prije nekoliko mjeseci objavio da Kylian Mbappe stiže u Real Madrid.

On u svojom emisiji El Chiringuito često donosi ekskluzive, a prije nekoliko mjeseci jedna je glasila da Mbappe ima dogovor s Kraljevima i da će stići u Madrid.

Međutim, iako je postigao dogovor sa španskim šampionom, Mbappe je isto napravio i s PSG-om, da bi na kraju prihvatio novi ugovor od ovog kluba, gdje će ostati naredne tri godine.

Činjenica da je objavio kako Mbappe stiže u Madrid potresla je Pedrerola i on je sam sebe izvrijeđao u jučerašnjoj emisiji.

"Kada je Mbappe dao obećanje, ja sam vam to objavio. Uvjeravao sam vas da će igrati za Real Madrid", rekao je Pedrerol i zatim je počeo sam sebe vrijeđati.

"Ja sam budala. Glup sam. Glup sam jer vjerujem ljudima na riječ. Naučit ću iz ovog", poručio je poznati novinar.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaista nevjerovatna scena.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

K79
jeste ovaj mbape ispo seljak al vidi mu na maminoj faci da je Madame za****na pravo :D
2 1
HarisADP
Pogledaj video! Covjece ovi spanci od fudbalske emisije napravili sapunicu. Pa covjece muzika ima iz sapunica, ovaj glumi, OOOOOO PITO MASANCO
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi