Jakirović ga prvo otpisao, danas mu dao šansu, uslijedio je spektakl

Drmić briljirao

Jakirović ga prvo otpisao, danas mu dao šansu, uslijedio je spektakl

Midhat Šljivak

Sergej Jakirović je po dolasku u redove Dinama otpisao napadača Josipa Drmića. On je bio na transfer listi, trebao je ići u turski Gaziantep, ali se predomislio kada je saznao da je taj grad u blizini Sirije. Danas je dobio šansu da se pokaže protiv Rudeša u odsustvu Brune Petkovića i to je maksimalno iskoristio.

Josip Drmić danas briljira u dresu Dinama na meču protiv Rudeša. Dobio je po prvi put šansu od prve minute kod Sergeja Jakirovića i to je maksimalno iskoristio.

Iskusni 31-godišnji švicarski napadač uspio je postići hat-trick. Dinamo razbija Rudeš, a Drmić i Gabriel Vidović blistaju.

Vidović je poslužio Drmića koji svoj prvi pogodak postiže u 27. minuti meča. Do drugog gola Dinamo dolazi devet minuta kasnije, Vidović asistira, a Emreli zabija za 2:0.

Oglasi

U drugom poluvremenu ponovo su na sceni Drmić i Vidović. Mladi bh. reprezentativac Petar Sučić u 48. minuti dodaje do Drmića koji povećava prednost na 3:0, a pet minuta kasnije nakon dvije asistencije pogađa i Vidović (4:0).

Drmić je u 58. minuti došao do hat-tricka na asistenciju Emrelija, te je pet minuta kasnije svoje mjesto prepustio Sandru Kulenoviću.

[twitter]https://twitter.com/FootColic/status/1706014254011130061[/twitter]

Josip Drmić je do ove utakmice u ovoj sezoni odigrao svega 44 minute u HNL-u, a nakon ovog nastupa definitivno će Jakirović razmisliti o njegovim uslugama.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Naravno, ovo su 31-godišnjem napadaču prvi pogoci ove sezone.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lalinjo
Opet pisete gluposti kao i prosli put,nitko Drmica nije otpisao,Jakirovic je rekao da ozbiljno racuna na Drmica,uostalo covik ima milju eura godisnje,nisu ga uzimali bez veze od Rijeke.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi