Jakirović otpisao Drmića, a on kao velika zvijezda sve šokirao izborom novog kluba
Švicarski napadač je igrao godinama u Bundesligi, a po dolasku u Hrvatsku bio je član Rijeke, potom Dinama, sada slijedi i treće i posebno iskustvo za njega?

Spreman na sve samo da ostane u Hrvatskoj

Jakirović otpisao Drmića, a on kao velika zvijezda sve šokirao izborom novog kluba

Edmir Škorić

Sergej Jakirović ne računa više na iskusnog napadača Josipa Drmića, kojeg nije pozvao na zimske pripreme.

Trener Dinama ne računa više na neke igrače koji su bili standardni dio prve ekipe u prvom dijelu sezone. Nema Antonija Marina, Luke Menala, Josipa Drmića...

"Za neke smo procjenili da idu dalje. Drmić i Marin neće imati prostora. Tražimo lijevo krilo, Za Menala tražimo neku opciju da svi budu zadovoljni. Za Jurića je bolje da ide na posudbu zbog zdravstvenih problema. Vraća se i za njega je bitan kontinuitet. Sosa i Mihajličenko - raskidamo posudbe jer smatram da to nije dovoljno dobro za Dinamo", rekao je na konferenciji za medije Jakirović.

Drmićeva zamjena stiže iz Varaždina. Radi se o Franu Brodiću koji je sjajno krenuo u sezonu i zabio šest golova u prvih šest kola.

"Brodić je na popisu, vratio se zadnja dva kola. Kreće na pripreme, evo mu prilike da se dokaže. Čvrsto sam uvjeren da može".

Oglasi

Jedan od najplaćenijih igrača u HNL-u odlazi u "mali" Varaždin?

Varaždin je tako ostao bez svog ponajboljeg igrača, a prema pisanju Sportskih novosti, zamijenit će ga upravo sa Drmićem.

Drmiću ugovor ističe na kraju sezone, jedan je od najplaćenijih igrača lige i pitanje je kako će Varaždin uspjeti da parira njegovim zahtjevima, iako će učiniti sve da ga dovede ove zime.

Ovaj fudbaler će na ljeto proslaviti 32. rođendan i još uvijek može puno toga da da. On ne krije da uživa u Hrvatskoj i moguće je da će biti spreman na smanjenje plate samo da ostane u HNL-u, tako da se transfer u Varaždin nipošto ne otpisuje.

S obzirom da ima još pola godine ugovora s Dinamom, moguće je da će otići na posudbu, ali jedno je sigurno - na Maksimiru ne ostaje jer neće moći da igra.

Podsjećamo, Drmić je došao u Dinamo 2022. godine nakon isteka ugovora s Rijekom kao veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Prethodno je švicarski reprezentativac igrao za Zurich u rodnoj Švicarskoj, a onda godinama u Njemačkoj za Nurnberg, Bayer Leverkusen, Broussiju Moenchengladbach, HSV, dok je u Engleskoj prije dolaska u Hrvatsku nastupao za Norwich.

I bh. reprezentativa Luka Menalo je u potrazi za novim klubom, a u posljednje vrijeme pisalo se da bi mogao potpisati za Celje u Sloveniji, no još čekamo da se sve to riješi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi