Dinamo neočekivano ostaje bez još jednog poznatog lica - Velikan stiže po njega u narednim danima
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Novi transfer je spreman

Dinamo neočekivano ostaje bez još jednog poznatog lica - Velikan stiže po njega u narednim danima

Midhat Šljivak

Zagrebački Dinamo bi u narednim danima mogao ostati bez još jednog fudbalera. Turski velikan Fenerbahče rado bi u svojim redovima vidio defanzivnog veznjaka Josipa Mišića i krenuli su po dovođenje ovog fudbalera.

Josip Mišić mogao bi u narednih nekoliko dana napustiti zagrebački Dinamo. Iskusni 29-godišnji veznjak našao se na meti turskog Fenerbahčea, koji je spreman dovesti ga u svoje redove.

"Fenerbahče je zainteresovan za Josipa Mišića iz zagrebačkog Dinama. Trenutno je sve samo stvar interesa i nema još zvanične ponude. Saznat ćete sve ako bude nekih promjena", napisao je turski novinar Yagiz Sabuncuoglu.

Dinamo i Fenerbahče su ovog ljeta već sarađivali. Modri su turskom velikanu prodali golmana Dominika Livakovića i očigledno su klubovi u jako dobrim odnosima.

Josip Mišić je od 2020. godine član Dinama. Stigao je prvo na posudbu iz lisabonskog Sportinga, a zatim je njegov ugovor otkupljen za dva miliona eura.

Oglasi

Ovaj vezni fudbaler je ponikao u redovima Osijeka. Pored ovog tima igrao je za Rijeku, Speziju i PAOK.

Njegov odlazak u finišu prijelaznog roka sigurno bi napravio problem za tim Sergeja Jakirovića. Mišić je standardan član prve postave i neizostavan član prvog tima.

Cijena hrvatskog veznjaka na tržištu trenutno iznosi tri i po miliona eura i vidjet ćemo hoće li do transfera zaista i doći.

Dinamo je ovog ljeta ostao bez velikog broja bitnih igrača ovog ljeta, a klub su napustili Josip Šutalo, Luka Ivanušec i Dominik Livaković.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Prijelazni rok u Turskoj traje do 15. septembra i treba očekivati još brojne transfere od strane onih najboljih timova koji su ovog ljeta doveli ogroman broj poznatih lica.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

stranputica
Teško će Dinamo ovu sezonu izgurati, kako se Hajduk napalio.....bogami neće im biti lako.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti