37

Komentari (37)

Galacticosi
Lik je dobar ali brate sa cijenom pretjeruju iskreno
antikomunist
Ovaj portal Bosanskohercegovackih katolika postaje degutantan sa ovolikim hvalospjevila o Hrvatskoj i Srbiji, zahvaljujuci redakciji koja je ili podmladak HDZ ili OSMORKE.Ali tu su oni negdje po ciljevima i programima...
SEJFUDIBIKODZE
ptica koja rano propjeva ,brzo se usere, stara poslovica dokazana,ali ovdje je probem sto se pretjeruje ,u cijeni to MC uvijek radi kao i PSG i sta dobiju( arapi),nista za toliki novac .Inace hrvati nisu trebali biti u polufinalu,slabi su oni,e zato smo i ovog igraca puno i gledali pa se od govana moralo jedno isplivat na povrsinu,
Spustio ga Messi sa 120 miliona na 7 uahhaha.A jesu bili dosadili s gvardiolom,ministar odbrane,dalje nećeš moći itd a kloc teški,svaki dan vidimo igrača samo nije izvikan ko joško panjdriol
tarchi
Yebo vas Gvardiol više u usta.
denimen9
Šta kažu dežurni papci? Popolovio mu cijenu? eee moji glupani ne ide to tako.. Gvardiol primjer igrača
Uvijek ti neke kontre pucaš a ustvari niko te ne yebe ni 2%.Rodio si se kao kloc,živiš kao kloc i krepat ćeš kao kloc
nestofino
@Janicar i ti voliš biti, BRUTALNO iskren?! Eh... To volim, bio u pravu ili ne, ti svizneš/ opališ ono što misliš, nisi DVOLIČAN te to bi bilo to!
svaka čast
nestofino
@Janicar samo opleti brate. UDRI ove dvolične dušmane. Selam
nestofino
@denimen9 ne kontaš okano.
Ovdje čovjek mora da " šara " jer ne znaš koja je budala iza tastature a ja znam koja sam ja budala.
Ali znam da sam ČOVJEK 100% da ne mrzim nikog i ako me iz rata POLA NEMA od mog tijela.
Ovo pisanje , nije mjerilo koliko si čovjek jer ima neko gore ko sve vidi i sve zna. Pozdrav
nestofino
I ja sam polu katolik i? Nemoj Deni meni šuplje. Ja ništa nisam ni rekao ni napisao protiv Joška niti ću. A ovi nacionalisti , yebe mi se za njih i za politiku. Ja i politika , ko nebo i zemlja. Zato , vozdra , pozdrav adebayor i polako . Niže veze za mene Hrvat iz Hrvatske i katolik iz Bosne koji je veći i Hrvat i katolik od Pape iz Vatikana a i ti to znaš.
nestofino
Vidi brate, " mi " ne vodimo tj ja ne vodim nikakvu evidenciju i mene ne stavljaj u tu vrstu ljudi , ja ti opet lijepo kažem . Troloj ti koliko hoćeš ali mene niko ne može trolati , pa čak ni zadojeni nacionalisti a ti budi Kinez što se mene tiče . Nije to moj problem haveru moj. Vozdra
Jesu li našli Joška? Zna li se šta?
Mostarac94
Jesu brate igro je polufinale SP protiv Messija, a ti kako si?
Kao prvo, nisam ti ja brat. Kao drugo, ja ne navijam za agresora i onog ko mi je napadao zemlju i kao treće, libo me racku i za tebe i tvoje susjede. Jel jasnije, doktore?
nestofino
@BHDragon kako si TEBRA moj, šta ima i šta nema?! ⚜️
@nestofino brat moj dobri, dobar mašallah. Sve standardno, kod tebe?
nestofino
@BHDragon evo i ovdje malmi _suomi da znaš. Ellham brate ide sve Allahu hvala dobro. Samo zdravlje i sve se može izgurati.
Strašno teško sam ranjen u ratu bio pa deveram sa ranama od granate jer me je raznijela 1.4.1994 na Dobrinji.
Selam brat moj dobri ⚜️
@nestofino čuvaj se brate moj dobri. Samo čuvaj zdravlje, onoliko koliko možeš. Alejkumu selam
plemic
šta je tu čudno, koji nogometaš nekad nema loš dan. pišete o dječaku dvadesetogodišnjaku, dvozubi komentatori dečka ismijavaju, a mođda nikad nisu bili u živo na tribnama nekog stadiona, jednostavno se upitajte, da li se više u nogomet kužit vi, ili skauti i menadžeri engleskog velikana.
Mostarac94
tako je komšija, pola ih nije p cke vidjelo sa dvadeset a mali igrao polufinale SP protiv jednog od najboljih ikad
Emir.D
Ma ovaj momak je jedan od najbolji stopera sada na svijetu , uopste nije imao los dan vec jednostavno mesijev teziste dijela mu ne odgovara, to jest ufacen na pogresnoj nozi i kad ga je stigao nije ga htijeo dirati radi penala. Ovaj naslov gore je previse ..
@Mostarac94 džaba mu ližeš neobrezanog,ne voli te hahahahah
BeskoPDX
Sve to stoji al čuj dječaka, pa šta mu je 12 godina ? Čovjek je nije dijete
nestofino
@Janicar auuuuu... Brateeeeeee.. ho ho ho ho ((:-
zilan66
Da se igra svaki dan sa argentinom bio bi mu svaki dan los.
lalinjo
Pusti,vidiš da pišu gluposti samo iz ljubomore i zavisti,evo neka mi netko napiše ime stopera kojeg Messi nije prošao,na otvorenom prostoru stoper ne smije ostati sam sa napadačem,osnovno pravilo,samo što ih pola nema pojma,ali nema veze 120 mil. je ponuđeno,a oni nek i dalje tipkaju po tastaturi,jer samo im je to ostalo od života.
Mowzilla
Ja mislim da ni o Bešiću niste ovoliko pisali koliko pisete o njemu. Ovaj portal sve vise smrdi na klix aka katolix, pljuj po vlastitom, postuj i uzdizi komsijino i tudje, uzas...
Drakula
Besic nije klasa,bio godinu dvije. A ovaj sa 20 godina uradio sto neko nije sa 35. Najjaci stoper svijeta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.