Jovetić: Šta da vam kažem...

Nije imao snage za izjavu

Jovetić: Šta da vam kažem...

Poraz Crne Gore od Danske (1:0) u Podgorici najteže je pao kapitenu ove selekcije Stevanu Jovetiću.

Sjajni fudbaler Monaca neće po dobrom pamtiti susret sa Danskom, koji je njegovoj reprezentaciji zatvorio vrata plasmana u baraž za Svjetsko prvenstvo. 

Jovetiću je bilo još teže s obzirom da se povrijedio u ranoj fazi utakmice, pa je tako morao izaći iz igre već u 20. minuti što je bio ogroman hendikep za Crnu Goru.

Nakon završetka utakmice, crnogorski novinari su željeli uzeti izjavu od aktera susreta. Neki su fudbaleri stali pred kamere, ali utučeni Jovetić nije imao snage za to.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Šta da vam kažem...", rekao je Jovetić, koji je samo slegnuo ramenima i tužno se uputio ka autobusu.

Stevan Jovetić je u ovim kvalifikacijama bio ubjedljivo prvo ime Crne Gore, koju je predvodio sa sedam postignutih golova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi