Jović se neće vratiti u reprezentaciju dok se ne izvini

Prenose srbijanski mediji

Jović se neće vratiti u reprezentaciju dok se ne izvini

Napadač Real Madrida Luka Jović neće se vratiti u reprezentaciju Srbije dok se ne izivini selektoru i igračima, prenose srbijanski mediji pozivajući se na izvor iz Saveza.

Podsjetimo, Jović se nije našao na posljednjem spisku selektora Ljubiše Tumbakovića jer je samoinicjativno napustio reprezentaciju nakon poraza od Portugala u septembru mjesecu.

I sam Tumbaković je potvrdio da zbog toga nije pozvao Jovića na oktobarsko okupljanje, a čini se kako ga neće vratiti u reprezentaciju sve dok se ne izvini.

Tumbakoviću je zasmetalo to što je Jović 'ponizio' ostatak saigrača iz reprezentacije jer je otišao bez pozdrava i 'na svoju ruku' te čak ni selektoru ništa nije javio. Zbog toga svi zaslužuju izvinjenje od napadača Reala.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kada je u pitanju reprezentacija Srbije, ona u novembarskom kvalifikacionom ciklusu igra dva susreta i to protiv Luksemburga i Ukrajine. Jedina šansa da se plasira na Evropsko prvenstvo su joj dvije pobjede protiv pomenutih reprezentacija i kiks Portugala protiv Litvanije na domaćem terenu.

Inače, Jović je do sada ukupno odigrao sedam utakmica za reprezentaciju i postigao dva gola.

Top Komentari

KoloToure
Kad seljak dodje do para
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi