Srbija ponudila veliku premiju Litvancima za meč sa Portugalom
(Foto: EPA)

Orlovi još imaju šanse

Srbija ponudila veliku premiju Litvancima za meč sa Portugalom

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Srbije još uvijek ima šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića u posljednja dva kola ulaze sa bodom manje od Portugala i čekat će eventualnu senzaciji i gubitke bodova aktuelnog prvaka Evrope protiv Litvanije i Luksemburga.

Fudbalski savez Srbije je odlučio učiniti sve kako bi Litvanci napravili čudo, pa su ih tako spremni i premirati kako bi izgarali na meču protiv Portugala.

Rukovodstvo FSS-a ponudilo je ovoj selekciji pola miliona eura da pokušaju iznenaditi Portugalce i na taj način im otvore vrata Eura.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ako ne uspije Litvanija posljednja nada Srbije bit će Luksemburg, ali naravno uz opciju da Orlovi pobijede Luksemburg i Ukrajinu.

Bit će svakako interesantno vidjeti šta će se događati u samom finišu kvalifikacija i hoće li Litvanija kreirati pravo čudo.

Top Komentari

DolazakHrvata
Hahahahahahahahahaahahahhahahahaahaahahahahahahaha koja komedija pa moze li ta repka uc ikako na neko natjecanje normalnim putem? To je isto ko da je sinoc Bosna dala 1mil € da dobiju Grke
1 4
Hadalj
Za neupucune, ovo je sasvim normalna pojava u sportu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi