Za mnoge je Jude Bellingham večeras pokazao da je najbolji fudbaler svijeta

Majstorski gol

Za mnoge je Jude Bellingham večeras pokazao da je najbolji fudbaler svijeta

Midhat Šljivak

Jude Bellingham u dresu Real Madrida prikazuje nestvarne partije. Večeras je u duelu protiv Napolija stigla još jedna majstorija zbog kojeg ga mnogi nazivaju trenutno najboljim fudbalerom na svijetu.

Jude Bellingham igra čudesan fudbal u Realu. 20-godišnjak djeluje nezaustavljivo, a večeras je u duelu protiv Napolija postigao još jedan čudesan gol.

Englez je u 22. minuti ispratio odlično ubacivanje Davida Alabe, umakao je odbrani Napolija i zatim glavom matirao protivničkog golmana za vodstvo Real Madrida od 2:1.

Za mnoge je upravo ovaj potez dokaz da je 20-godišnjak trenutno najbolji fudbaler svijeta. Momak je zaista čudesan i igra vrhunski fudbal i definitivno je među najboljima.

Pogledajte ovaj majstorski pogodak sjajnog Engleza koji igra čudesan fudbal.

Bellinghamu je ovo 15. pogodak u 16. nastupu za Kraljeve ove sezone. Ovom učinku je dodao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nema dileme da će do kraja sezone, osim u slučaju neke povrede, ovaj saldo pogodaka biti još veći. Englez jednostavno djeluje nezaustavljivo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti