Oči su mu zasjale kao kod malog djeteta - Zidane je ušao u prostoriju, a Bellingham se "pogubio"

Upoznao je jednu od legendi Real Madrida

Oči su mu zasjale kao kod malog djeteta - Zidane je ušao u prostoriju, a Bellingham se "pogubio"

E. Oštraković

Otkako je stigao u Real Madrid Jude Bellingham je postao jedan od miljenika navijača ovog kluba. Pruža fenomenalne partije, a nerijetko je i strijelac golova za svoju ekipu.

Da stvar bude još bolja po njega većinom to nisu neki "nebitni" golovi, nego ono koji direktno odlučuju pobjednika, pa sve više i više Bellingham ima taj "clutch" momenat u Real Madridu.

I dok nerijetko navijači širom Španije nakon utakmice pokušavaju da dođu do prilike da se uslikaju sa Bellinghamom, jasno je da i Englez ima neke fudbalere na koje se ugleda.

Nakon što je upoznao legendarnog Zidanea svima je postalo jasno da je upravo Francuz i legenda Real Madrida jedan od tih igrača za sjajnog Judea Bellinghama.

Pripremao se Jude za neko od snimanja, a onda je u prostoriju iznenada ušao upravo legendarni Zizou. Bellingham ga je vidio kako ulazi u ogledalu, a oči su mu u tom trenutku jednostavno zasjale.

Oglasi

Bellingham je bio totalno iznenađen činjenicom da je Zidane u istoj prostoriji kao i on i onako iskrena prva reakcija bila "Wow".

Nakon toga Bellingham je ustao, prišao Zidaneu i upoznao se sa njim, te su razmijenili nekoliko riječi pred kamerama, a sigurno i dosta više kada su kamere ugašene.

Bellingham se ovih dana nalazi u centru pažnje

Inače, Bellingham je suspendovan na dvije utakmice zbog svoje reakcije nakon utakmice protiv Valencije. Tada ga je sudija Manzano isključio nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bellingham je na toj utakmici postigao gol, ali sudija je sekundu ranije svirao kraj, a to je naravno naljutilo igrače Real Madrida koji su žestoko protestovali.

U jednom trenutku sudiji je prišao i Bellingham, a njegove riječo nisu se dopale sudiji Manzanu koji mu je pokazao direktan crveni karton.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi