Ljubi grb Reala, voli ga cijeli Madrid, a sada se pojavila fotografija koja će sve da mu uništi

Jude Bellingham u centru pažnje

Ljubi grb Reala, voli ga cijeli Madrid, a sada se pojavila fotografija koja će sve da mu uništi

Endin Čaušević

Jude Bellingham postao je velika zvijezda zbog odličnih igara u dresu Real Madrida koji ga je ovog ljeta za 103 miliona eura doveo iz Borussije Dortmund. Englez je kupio navijače kraljevskog kluba sjajnim igrama na početku sezone, no sve bi moglo pasti u vodu zbog fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama.

Real Madrid napravio je fantastičan potez ovog ljeta dovođenjem Bellinghama iz Borussije Dortmund za 103 miliona eura jer je engleski reprezentativac već pokazao da je to pun pogodak.

Bellingham briljira na početku sezone jer je na devet mečeva u svim takmičenjima u dresu kraljevskog kluba već zabio osam golova i dodao je tri asistencije.

Za njega već sada kažu da je najbolji mladi igrač na svijetu, a Bellingham to pokazuje iz utakmice u utakmicu i već je postao miljenik navijača na Santiago Bernabeu iako je tek prije nekoliko mjeseci stigao u klub.

Međutim, prethodnih dana Bellingham se našao na udaru pojedinih navijača Real Madrida zbog fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama.

Oglasi

On tokom proslave gola ljubi grb Reala i poručio je da mu je oduvijek bio san da nosi dres kraljevskog kluba, ali zbog fotografije koja se pojavila Bellinghamov status kod navijača Real Madrida bi itekako mogao biti uzdrman.

Riječ je o fotografiji iz djetinjstva ovog 20-godišnjeg veznjaka u kojoj je on u dresu ljutog rivala Barcelone, a na leđima istog su broj deset i ime Messi.

Pojedini navijači Reala odmah su osuli paljbu na Bellinghama iako je riječ o fotografiji koja je stara već nekoliko godina, no oni ne praštaju da neko ko nastupa za Real ima bilo kakve simpatije prema Barceloni.

Real Madrid danas igra na Bernabeu protiv Osasune, a da li je ova fotografija imalo promijenila Bellinghamov status kod navijača ili je samo riječ o praznim prijetnjama putem društvenih mreža vidjet ćemo upravo na tom meču.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Utakmica između Reala i Osasune igra se od 16:15 sati u Madridu, a ovi timovi sastaju se u okviru devetog kola španske La Lige.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1678173236
Toliko glup portal da ne znaju sta je fake a sta nije
4 1
ubnt
Ne znam da ima pristrasniji portal na Balkanu od ovog smeca. Otvoreno podrzavaju kriminalce iz barcelone dok u vezi Reala samo izvlace lazne i izmisljene price. Yebe. Vam mater.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi