Jude Bellingham iskreno o stanju u Realu: "Svaki dan se bojim da me neko ne..."
San skoro svakok djeteta koje se bavi fudbalom je da zaigra za Real Madrid - Judea Bellinghama je strah da ga neko ne probudi.

Zvijezda Kraljevskog kluba

Jude Bellingham iskreno o stanju u Realu: "Svaki dan se bojim da me neko ne..."

Eldar Ganibegović

Jude Bellingham ljetos je pojačao Real Madrid kada je stigao iz Borussije Dortmund. Engleska zvijezda sada je novinarima iskreno otkrila šta joj je najveći strah u prijestolnici Španije.

U transferu vrijednom 103 miliona eura Jude Bellingham ljetos je pojačao Real Madrid. Stigao je iz Borussije Dortmund.

Nije samo stigao, nego je i pojačao Real Madrid u pravom smislu te riječi. Od početka sezone nosi Kraljevski klub na svoj plećima i najzaslužniji je što je tim Carla Ancelottija prvi u Primeri i što se plasirao u osminu finala Lige prvaka.

San skoro svakog djeteta koje se počne baviti fudbalom je da jednog dana zaigra u Realu. Bellinghamu se ispunio i živi ga zaista sjajno.

Englez je na 17 utakmica u dresu Los Blancosa ove sezone postigao 15 pogodaka i podijelio četiri asistencije. Imao je i jednu malu povredu, pa možemo slobodno reći da nje nije bilo da bi učinak vrlo vjerovatno bio još bolji.

Razgovarao je s novinarima iz Španije te iskreno govorio kako se osjeća. Kako kaže, strah ga je da ga neko ne probudi iz "sna". 

Oglasi

"Sanjam, svaki dan se bojim da me neko svakog trenutka ne probudi. Veoma sam sretan što sam igrač Real Madrida. Moj cilj je da osvojim mnogo trofeja s Real Madridom i reprezentacijom Engleske.

Svaki dan idem na trening jer želim da budem bolji, a Real Madrid mi daje najbolju priliku da to postignem. Želim učiniti sve što je potrebno da pomognem timu da pobjeđuje", rekao je Jude Bellingham, a prenosi Mundo Depotivo.

Real Madrid ima još jednog dragulja

Ljetos je u Real Madrid za pet puta manje novca stigao i turski talenat Arda Guler. On je došao iz Fenerbahčea.

Arda Guler bi uskoro trebao debitovati za Real Madrid. 

Turčin još uvijek nije upisao debi. Konstantne povrede dovele su ga i do stanja depresije, no on je impresionirao sve na treningu, pa i Bellinghama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Dečko je fenomen, vidim šta radi na treningu i nevjerovatan je", riječi su Bellinghama o svom saigraču. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaxBavarac
Pintoša...zavrsit ces kao i najvece legenda sto su zavrsile,Raul,Kasiljas i dr...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti