10

Komentari (10)

rauber_bh
2016 ulje bilo 1.80 KM danas 5 KM šećer bio manje od KM sad više od dvije :-)
user1653751078
Licemjer nema druga prica ali sve je to djaba ne 100 i 200 da daju jos im je uzalud opet nece pobjediti real jer nije sve u novac to su vidjeli psg chelsea city da para nije sve sa real treba vise od para da bi pobedijo a to je mentalitet tradicijom strast a to liverpool nema jos 10 igraca da kupuju nece moci da igraju protiv reala
Mirsad1705
Portugalci i Brazilci su uvijek riskantni, naročito u najzahtjevnijoj i najjačoj fudbalskoj ligi u Evropi, pa i u svijetu.
King_Kenny
...vidio covjek da se ne moze drugacije,nije on kriv sto danas ni panja ne mozes kupiti ispod 50 miliona.
Arnel925
38 Utakmica - 32 Gola, prosle sezone.. Sta reci. Zestoko pojacanje. Ovo bi mogao biti novi Torres za Liverpool.
Adnanos
Afonso Alves je dao 45 golova na 39 utakmica u Holandskoj ligi prije nego sto je otisao u Engelsku a zatim propao. Treba sacekat i vidjet. Ove manje lige nisu ni blizu Engleske.
Arnel925
@Adnanos Istina, ali ima potencijal. Dosta dobri igraca je doslo iz te lige. Pa evo i Jota, Luis Diaz koji nisu prilicno zabijali kao Nunez. Portugalska liga zna naci talente, to smo vidjeli sa Ronaldom, Ruben Dias, Bernardo Silva, Bruno Fernandes koji trenutno svi igraju u engleskoj na najvisem nivou a dolaze iz te iste lige.
Krivaja Zavidovići
Za dvije i po sezone dao 50-tak golova i 40-tak asistencija. Sigurno nije prevara nego jedan od rijetkih igrača Mančester Junajteda koji zaslužuje prolaznu ocjenu...
MaDaj
mI trOsiMO sAMo stO ZAradIMo
denimen9
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.