Legendarni napadač vjeruje u Interov tandem: Correa i Lautaro su kao GPS
Foto - EPA

Julio Cruz sasvim iskren

Legendarni napadač vjeruje u Interov tandem: Correa i Lautaro su kao GPS

M. Šljivak

Ekipa Intera fenomenalno je otvorila novu sezonu u Seriji A.

Aktuelni prvak Italije je bez većih problema savladao Genou i Veronu i pokazao je kako će i ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za Scudetto.

Trener Simone Inzaghi presretan je što je Lautaru Martinezu pridružio Edina Džeku i Joaquina Correu u vrhu napada i Nerazzurri ponovo imaju napad za velike domete.

Nekadašnji napadač Intera Julio Cruz smatra da bi Correa i Lautaro trebali biti duo koji će konstantno igrati.

"Blizanci pred golom? Da, tako bih rekao", istakao je Cruz za Gazzetta dello Sport i nastavio je:

"Gledao sam meč Argentine protiv Venecuele sa prijateljima. Lautaro i Correa su se pronalazili kao da imaju GPS. Jako se dobro razumiju i pokrivaju. Činjenica da igraju zajedno u Interu i reprezentaciji će ih dodatno ojačati", rekao je Cruz.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Correa je imao zaista fenomenalan debi u dresu Intera. Ušao je u utakmici sa Veronom i zabio je dva gola za pobjedu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Da nije bilo Dzeke Lautaro bi pogodio samo penis moj
6 0
MethodMan
Dzeko ima više asistencija nego Cruz golova u karijeri hahaha A da ne govorim za ovu dvojicu zajedno da ih sabereš nemaju golova koliko Dzeko asistencija, a kamoli golova... Ne cijeni se Dzeko zato je iz BiH, msm cijeni ali ne onoliko koliko treba jer je zabio više golova u ligi petice nego Van Persie, Henry, Rooney...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi