Jurčić se dogovorio s Wislom, pa nestao

Iznenadio čelnike kluba

Jurčić se dogovorio s Wislom, pa nestao

Hrvatski stručnjak Krunoslav Jurčić, ipak, neće preuzeti Wislu iz Krakowa. 

Jurčić je nakon otkaza u slovenačkom Mariboru dobio nekoliko inostranih ponuda, a jedna je bila i od Wisle sa čijim čelnicima je bio dogovorio sve uslove, pogledao trening i potom nestao u nepoznatom pravcu. 

Brojni mediji u Poljskoj su objavili da je Jurčić naknadno postavio niz uvjeta koji su bili neprihvatljivi za Wislu, a između ostalog, navodi se da je želio da zajedno sa njim u klubu iz Krakowa radi i nekoliko njegovih prijatelja.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

U proteklim danima pojedini bh. mediji su objavili da je Jurčić u pregovorima i sa čelnicima FK Sarajevo, međutim iz kluba su demantovali takve informacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi