Velike vijesti na Anfieldu: Jurgen Klopp produžio ugovor!

Ostaje vjeran Redsima

Velike vijesti na Anfieldu: Jurgen Klopp produžio ugovor!

Eldar Ganibegović

Jurgen Klopp produžio je ugovor s Liverpoolom, potvrđeno je dan nakon što su Redsi s 2:0 savladali u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka Villarreal. 

Njemački stručnjak dogovorio je novi ugovor koji će ga zadržati u Liverpoolu do 2026. godine prema pouzdanom Davidu Ornsteinu.

Trenutni ugovor 54-godišnjaka trebao je isteći 2024. godine i očekivalo se da će Klopp prekinuti svoj boravak u Merseysideu i odmoriti se od nogometa. Međutim, izgleda da će Nijemac i njegovo najbliže osoblje sada potpisati ugovor na još dvije godine do 2026. godine.

Klopp je započeo transformaciju na Anfieldu otkako je preuzeo klub 2015. godine, osvojio je Ligu prvaka 2019., a nakon toga osvojio je prvu titulu prvaka Engleske nakon 30 godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone, njegova momčad se i dalje bori na svim frontovima iima šansu da na kraju sezone završi s četiri osvojena trofeja - već je osvojen Liga kup, u FA Cupu su u finalu, zaostaju bod za Manchester Cityjem u ligi, a u Ligi prvaka su već jednom nogom u finalu.

Ovo je velika vijest za Liverpool i njegove navijače koje će razveseliti vijest da će njihov šef stručnog štaba biti u klubu još najmanje četiri sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rime_
Bez Salaha su Southampton
0 12
Goran86
Nije ga niko drugi ni trazio. A ovima bolje nije bilo, pamete jedino oni iz 80tih
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi