Pojavio se snimak u kojem Klopp govori da preuzima klub sa prostora bivše Jugoslavije

Šaljivi video

Pojavio se snimak u kojem Klopp govori da preuzima klub sa prostora bivše Jugoslavije

A. Čaušević

Društvenim mrežama kruži zanimljiv video s Juergenom Kloppom u glavnoj ulozi.

Klopp, jedan od najboljih trenera današnjice, je u šaljivom videu poručio kako je spreman da preuzme Vojvodinu iz Novog sada.

Bivši fudbaler Vojvodine, Miroslav Tanjaga se susreo sa Kloppom na kojem je predsjedniku Dragoblju Zbiljiću poručio da je Klopp spreman preuzeti Novosađane.

"Nema problema. Vojvodina Novi Sad", riječi su koje je izgovorio Klopp nakon što je Zanjaga poručio da su svi uslovi dogovoreni.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tanjaga i Klopp su u igračim danima bili saigrači u Mainzu te su očigledno još uvijek ostali u dobrim uslovima.

Inače, što se tiče Kloppa i njegove budućnosti navijači Liverpoola ne moraju da se brinu pošto je nedavno produžio ugovor do ljeta 2026. godine.

Top Komentari

Bereta
Humor do bola,prvo Pirlo u partizan sad i Klopp u Vojvodinu,ljudi se šprdače a mediji preko Drine ponovo imaju materijala da baljezgaju o nebeskom narodu buhaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi