Hrvatski trener poludio zbog Srbina - Prvo ga sinoć otjerao sa treninga, sada ga prodaje!
FOTO: EPA

U januaru napušta klub

Hrvatski trener poludio zbog Srbina - Prvo ga sinoć otjerao sa treninga, sada ga prodaje!

Esmer Oštraković

Večeras će ekipa Torina odigrati svoju utakmicu u okviru 14. kola Serie A, a njihov protivnik je ekipa Atalante.

Niti jedna od ove dvije ekipe nije u baš sjajnoj formi, te bi bilo jako nezahvalno prognozirati pobjednika ove utakmice.

Atalanta je u posljednja tri kola uspjela uzeti samo jedan bod, dok je Torino uzeo osam bodova u osam posljednjih utakmica.

Ponovo je u ekipi Torina izbila svađa, a akteri su ostali isti. Radi se o treneru Ivanu Juriću i igraču Nemanji Radoniću.

Hrvatski trener se posvađao sa fudbalerom iz Srbije, a razlog je navodno slabo zalaganje ovog fudbalera na posljednjem treningu pred večerašnju utakmicu.

Oglasi

Jurić je poludio zbog svega, te je na kraju odlučio da otjera Radonjića sa treninga, ali to nije cijela kazna.

Radonjić večeras neće biti među igračima na koje Jurić računa, te će utakmicu gledati sa tribina ili iz svog doma.

Osim toga, mediji iz Italije tvrde da je Jurić izgubio strpljenje, te da će u januaru prodati Radonjića.

Već su Ivan Jurić i Nemanja Radonjić imali svađe u Torinu

Nije ovo prvi put da su Jurić i Radonjić u svađi, a slično se desilo kada je Jurić protiv Juventusa nakon 15 minuta provedenih u igri odlučio zamijeniti svog fudbalera.

Pale su tada teške riječi između njih pored terena, a obojica su bili jako nezadovoljni zbog svega.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Pokušavam shvatiti ovakve stvari. Po mom mišljenju Radonjić ne poštuje ovaj sport. Imaš stvari koje moraš raditi na terenu, uđeš i istog trenutka radiš potpuno suprotno. To znači da glavom nisi u utakmici"

"Ovaj dečko posjeduje talenat, ali očigledno ga u ovih šest mjeseci, koliko radimo zajedno, nisam uspio pretvoriti u fudbalera. Kod kornera moraš biti prisutan i paziti. Nekad se izvučemo s ovakvim distrakcijama, ali danas smo platili cijenu", rekao je tada hrvatski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi