Sjajni Bosanac u zagrebačkom noćnom klubu potvrdio transfer u Dinamo?

Hrvatski mediji nagađaju

Sjajni Bosanac u zagrebačkom noćnom klubu potvrdio transfer u Dinamo?

Admin Čaušević

Januarski prijelazni rok je počeo, a nekolicina bh. reprezentativaca se povezuje sa mogućim transferima. Da se nazire realizacija jednog posla potvrdu je dala fotografija iz noćnog kluba Ritz u Zagrebu.

Nema Dinama bez Bosanca. Možda jedan ode, ali drugi će sigurno doći. Tako je u svlačionici Modrih ne godinama, već decenijama.

Vrlo je izvjesno da će 2024. godine u dresu Modrih nastupati sjajni Jusuf Gazibegović koji može pokrivati bekovske pozicije.

Dosadašnji dio sezone je pokazao da su bočne pozicije na lijevoj i desnoj strani slabe tačke Dinama, a nakon praktično osiguranog dovođenja Takuye Ogiware poziciju na bekovima bi mogao pojačati i Gazibegović.

Gazibegović (skroz lijevo) u društvu prijatelja tokom provoda u Zagrebu

Ovaj 23-godišnjak proteklih dana je boravio u Zagrebu, a objave iz noćnog kluba Ritz potpalile su glasine i moguću realizaciju transfera.

Nije poznato da li je Gazibegović stigao u hrvatsku prijestolnicu turistički ili radi transfera, ali gdje ima dima obično ima i vatre.

Oglasi

Bh. reprezentativac je u Zagrebu boravio u društvu svojih prijatelja što je potvrdio i objavom na Instagramu.

Standardni bh. reprezentativac je trenutno član Sturma iz Graza, a njegov transfer na Maksimir bi trebao iznositi oko dva miliona eura.

Menalo već otpisan?

Inače, Dinamo je danas počeo priprema za proljetni dio sezone, a na spisku igrača nema Menala što je jasan znak da je njegov odlazak jako blizu.

"Za Luku Menala tražimo da sve tri strane budu zadovoljne", kratko je kazao Jakirović o statusu povremenog bh. reprezentativca.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Nagađalo se da bi se bivši član Širokog Brijega mogao vratiti u Premijer ligu i to u Sarajevo, ali za sada od toga neće biti ništa.

Ipak, kako sada stvari stoje Menalo će opet u Sloveniju, tačnije u Celje.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1677191664
Kakav crni dinamo,,23 godine dok drugi u Tim godinama idu u Englesku,Njemacku,Italiju,on u Dinamo,,pisi propalo vrhunsku karijeru,,on ce sad u najboljim godinama igrati protiv Gorice,I Lokomotive hahaahahhaa,,umjesto protiv Bayeran,Arsenala,Milana,itd nakraju se sa 25 vraca nazad u Austriju i tu je kraj,,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi