Jusuf Nurkić će nakon ove objave pokupiti velike simpatije u Hrvatskoj!
Nurkić se raduje uspjehu naših komšija.

Izdvojio junaka

Jusuf Nurkić će nakon ove objave pokupiti velike simpatije u Hrvatskoj!

E. Ganibegović

Jusuf Nurkić oglasio se na Facebooku ekspresno nakon prolaska Hrvatske u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, a nakon ove objave sigurno će pokupiti velike simpatije u toj zemlji.

Reprezentacija Hrvatske ponovo se plasirala među osam najboljih na svijetu.

Nakon velike drame večeras su Vatreni izborili četvrtfinale Mundijala, te nakon penala izbacili Japan.

Poslije 120 minuta igre bilo je 1:1. Maeda je u 43. minuti doveo Japance u vodstvo, a izjednačio je Perišić u 55.

Imali su i jedni i drugi još šansi, no golova nije bilo. Na penale je bilo 3:1, a junak Hrvatske bio je golman Dinama Dominik Livaković.

Osim što je imao nekoliko sjajnih odbrana u 120 minuta, Livaković je uspio da skine i tri penala Japancima i definitivno je igrač utakmice.

Oglasi

Oglasio se odmah nakon meča i najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić i to statusom koji će sigurno s oduševljenjem dočekati svi Hrvati, a posebno i navijači Dinama.

"Novi ministar odbrane, Dominik Livaković. Bravo", napisao je Nurkić na svojoj Facebook stranici.

  

Status Jusufa Nurkića nakon prolaska Hrvatske. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Jasno, nadimkom "ministar odbrane" aludira na to da je u utakmici protiv Belgije Joško Gvardiol dobio isti nadimak zbog sjajne partije u odbrani.

Hrvatska će u četvrtini finala igrati protiv boljeg iz duela Brazil - Južna Koreja koji počinje u 20 sati. 

Top Komentari

antikomunist
Hoce glupi Bosnjo...znas kada bi jedan Hrvat ili Sebin rekao nesto slicno da je neki « Mujo» negdje imao uspjeha? NIGDJE I NIKADA!!!!Ali ne mozes ti simpatizeru Trojke to objasniti
12 5
King_Kenny
...Jusuf "Guzna Uvlaka" Nurkic...sjecas li se Jusufe ministra odbrane Gojka Suska?...to je onaj sto je organizovao UZP na tvoju drzavu,j*bem te praznoglava,bukvo jedna...
11 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi