Juve odbio Borussiju, Chelsea, PSG...
(Foto: EPA)

Uzaludne velike ponude

Juve odbio Borussiju, Chelsea, PSG...

M. Šljivak

Torinski Juventus odlučio je da u svoje redove vrati defanzivca Mattiju Caldaru koji je prethodnih 18 mjeseci boravio na posudbi u Atlanti.

Sjajni štoper je član Stare dame postao u januaru 2017. godine, ali je godinu i po igrao standardno u timu iz Bergama, a Juve ga je ovog ljeta odlučio vratiti u svoje redove.

Caldara je u Atalanti igrao zaista sjajno. Njegove igre su privukle mnoge ekipe, a Bianconeri su odbili čak tri ponude za njega.

Najviše je nudila Borussia iz Dortmunda. Njemački velikan je poslao ponudu od 35 miliona eura plus pet miliona eura u bonusima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Potom su Chelsea i PSG poslalo ponude od 30 miliona eura, ali je sve tri ponude torinski velikan odbio. To je znak da Stara dama ozbiljno računa na 24-godišnjeg fudbalera koji je ugovorom vezan do ljeta 2022. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi