Khedira govorio o budućnosti i otkrio planove

Član Juventusa

Khedira govorio o budućnosti i otkrio planove

Njemački veznjak Sami Khedira jedan je od igrača koji se u posljednje vrijeme dovode u kontekst s odlaskom iz redova Juventusa. 

U italijanskim medijima se moglo čitati kako su opcije za Khediru odlazak u Englesku ili Sjedinjene Američke Države.

Da takve tekstove baš i ne treba uzimati zdravo za gotovo najbolje pokazuje činjenica da se, prema italijanskim medjima, gotovo svakom igraču Stare dame ovog ljeta smiješi odlazak. Čak se i Cristiano Ronaldo dovodi u vezu s tim.

Khedira je jedan od onih igrača koji su odlučili prekinuti šutnju i pojasniti kako stoje stvari vezano za njegovu budućnost.

Ako je neko mislio da ima istine u onome što pišu Itaklijani za njega, sada bi se trebao predomisliti.

"Osjećam se dobro u Italiji i u timu. Našao sam vrlo jaku ekipu i još uvijek sam gladan kada je u pitanju osvajanje titula. Sada imamm više samopouzdanja u svoje tijelo i ne vidim razlog zbog kojeg bih mijenjao tim. Vrlo sam sretan u Juventusu i Torinu", poručio je Nijemac preko Instagrama.

Ovaj 33-godišnjak ima još godinu dana ugovora sa Starom damom u koju je stigao iz Real Madrida prije pet godina kao slobodan igrač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone dosta se mučio s povredama pa je upisao samo 17 utakmica u svim takmičenjima do sada.

Od dolaska u Juve osvojio je dosta trofeja, a između ostalog četiri Serije A i tri Kupa Italije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi