U Torino stiglo sjajno pojačanje

Sletio na aerodrom

U Torino stiglo sjajno pojačanje

Haris Zilić

Juventus danas predstavlja pojačanje.

U Torino je jutros stigao Filip Kostić.

Reprezentativac Srbije stiže iz redova Eintrachta, čime je okončana još jedna špekulacija ovo ljeto na transfer pijaci.

Bianconeri su sedmicama pokušavali angažovati Kostića, a pregovori sa igračem koji se prošle godine povezivao sa Interom su bili sve osim laki.

Kostić će Staru damu koštati 15 miliona eura plus 3 miliona bonusa što je svakako odlična cifra.

Kostić je bio na meti brojnih timova u posljednje vrijeme. Bio je prvo blizu Intera, ali je to propalo, a onda se u trku za njegov potpis uključio Juventus koji je, mora se priznati, imao dobar prijelazni rok.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije osvajača Europa lige iz prošle sezone dečko rođen u Kragujevcu je ranije nastupao za HSV, Stuttgart, Groningen i Radnički 1923.

Juventus je sa Kostićem tako formirao igrački roster, a cilj u novoj sezoni je pokušaj povratka u vrhu Serije A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi