Juventus i Everton dogovorili transfer Moisea Keana

Sutra na ljekarskim pregledima

Juventus i Everton dogovorili transfer Moisea Keana

E. Čaušević

Mladi napadač Juventusa, Moise Kean, nalazi se na izlaznim vratima prvaka Italije.

Kean je prošle sezone oduševio sve svojim igrama u dresu Stare dame i očekivalo se da će ove sezone imati više prostora za igru, ali očito je da se to neće desiti.

Maurizio Sarri ne računa na njega i dobio je dozvolu da nađe novi klub. Italijanski novinar Gianluca Di Marzio objavio je prije nekoliko trenutaka da su Juventus i Everton dogovorili transfer Keana.

Kean bi sutra trebao stići u Liverpool na ljekarske preglede i potpisati ugovor s Evertonom. Iako se očekivalo da će ići na posudbu na kraju je odlučeno da će ga Juve prodati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako prenose mediji Italiji od ovog transfera Juventus bi trebao inkasirati oko 40 miliona eura. Kean će u novom klubu godišnje zarađivati oko tri miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
na ovoj slici isto da mu Pjanke dira dredove :)
0 3
Syr
Kad je nekome uzor Baloteli..da Bog da..nesto sumnjam da bi ga se Juventus tek tako odrekao da je toliki potencijal
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi