Haos na kraju derbija: Potukli se Handanović i Cuadrado, Džekin potez razbijesnio navijače Juvea

Sve je eskaliralo nakon gola za 1:1

Haos na kraju derbija: Potukli se Handanović i Cuadrado, Džekin potez razbijesnio navijače Juvea

Edmir Škorić

Juventus i Inter odigrali su večeras prvi susret polufinala Kupa Italije, a završen je rezultatom 1:1, što znači da ćemo u revanšu na Giuseppe Meazzi imati spektakl.

Oprezno su igrali i jedni i drugi, a na kraju je Juventus uspio da povede pomalo iznenađujuće golom Juana Cuadrada, no u zadnjim sekundama Bremer je igrao rukom i dosuđen je penal za goste iz Milana.

Romelu Lukaku je preuzeo odgovornost i pogodio sa bijele tačke za 1:1 i za mnogo bolje stanje Intera uoči uzravnih 90 minuta polufinala Kupa.

Na samom kraju opšti haos. Došlo je do fizičkog obračuna među igračima, a u prvom planu bili su Cuadrado i Samir Handanović. Obojica su dobili crvene kartone, a haos se nastavio i u tunelu na putu prema svlačionicama.

Lukaku je nakon gola imao obračun s navijačima Juventusa, pa je dobio drugi žuti karton i on će propustiti drugu utakmicu.

Oglasi

[twitter]https://twitter.com/tacovskyy/status/1643360408319737860[/twitter]

Čini se da je Lukaku bio vrijeđan na rasnoj osnovi, a kasnije ga je branio Edin Džeko, koji je u jednom trenutku isprovocirao navijače domaće ekipe pokazavši na grb Intera.

No, to su sve čari italijanskog derbija, spremite se za lud revanš i fantastičnih 90 i više minuta borbe za plasman u finale Kupa.

U drugom polufinalu sastaju se Cremonese i Fiorentina, koji će svoj prvi meč odigrati sutra navečer.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fejker
Jedan je EDIN !!!
6 1
Mel_Glupson
Kesurina prava od cojka
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi