Juventus je spreman za još jedan transfer "Ronaldove" magnitude

Stara dama želi napredovati na svim frontovima

Juventus je spreman za još jedan transfer "Ronaldove" magnitude

Jučer je održan redovni godišnji sastanak dioničara Juventusa na kojem je usvojen plan da se prikupi dodatnih 300 miliona eura kroz povećanje temeljnog kapitala.

Dio tog novca svakako će biti preusmjeren i u neki novi "bombastični" transfer, a potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved ne bježi od toga da bi njegov klub uskoro mogao završiti još jedan posao poput dovođenja Cristiana Ronalda.

Novinari su Nedveda pitali da li Juventus može realizovati još jedan transfer poput Ronaldovog, na šta je on odgovorio: "Spremni smo zgrabiti svaku priliku".

"Razgovarali smo o razvoju i želimo se razvijati na svim frontovima, prije svega u sportskom sektoru jer je to glavni dio kluba. Mislim da sam ovim sve rekao", poručio je Nedved.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Čeh nije mogao izbjeći ni pitanja o Merihu Demiralu. Tačnije, pitanje da li je ovaj fudbaler prekršio neko od klupskih pravila podržavanjem akcije turske vojske u Siriji - salutiranjem tokom nastupa u dresu reprezentacije Turske.

"Razgovarao sam s dečkom. Željeli smo dublje razumjeti stvar. Bila je to snažna gesta, ali nije prekršio naše etičke kodekse. Sada čekamo odluku FIFA-e", izjavio je Nedved.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti