Juventus konačno završio transfer na kojem radi sedmicama

Stigle potvrde

Juventus konačno završio transfer na kojem radi sedmicama

Admin Čaušević

Nekoliko dana uoči početka nove sezone Juventus je dogovorio dolazak velikog pojačanja.

Javna je tajna da je vezni red najslabija karika Stare dame i upravo je u tom dijelu ekipe tokom cijelog prijelaznog roka traženo pojačanje.

Bianconeri su odavno zaigrizli za Manuela Locatellija, a pregovori oko dovođenja prvaka Evrope s Italijom su trajali sedmica.

Iz Italije stižu informacije da su Sassuolo i Juventus danas pronašli zajednički jezik te da je transfer gotova stvar.

Locatelli će u redove torinskog kluba prvo stići na posudbu, a Stara dama se obavezala da će otkupiti njegov ugovor na kraju sezone.

Ovaj 23-godišnjak je eksplodirao prošle sezone u Sassuolu, i sam je imao želju da pređe u Juventus, na kraju je posao završen onako kako su praktično i sve strane željele.

Ponikao je u Milanu. Prve minute u seniorskom fudbalu dao mu je Max Allegri koji će ga sada trenirati u Juventusu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da se vidi da li će Juventus u preostalih 10-ak dana prijelaznog roka krenuti i po dovođenje Miralema Pjanića pošto je već doveo jednog veznjaka.

Bianconeri novu sezonu otvaraju u nedjelju, neugodnim gostovanjem Udinesu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

thekupus
ništa pjaniću, završavaj karijeru jbg
0 2
dinass
Sto ce ne igra,presadjuje kosu a milioni idu na racun.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi