Juventus odredio minimalnu cijenu za Paula Dybalu

Neće se ni razmatrati manje ponude

Juventus odredio minimalnu cijenu za Paula Dybalu

Jedan od najboljih fudbalera Juventusa Paulo Dybala često se povezuje sa odlaskom iz Torina, iako već godinama predstavlja okosnicu ekipe koju predvodi Massimiliano Allegri.

Prema pisanju Tuttosporta, nekoliko evropskih velikana već je slalo ponude za Dybalu ali nijedna nije bila dovoljno dobra da bi Juventus pristao na prodaju, pogotovo kada se uzme u obzir da je Argentinac jedan od najvrednijih eksponata u svlačionici sedmostrukog uzastopnog italijanskog prvaka.

Juventus bi mogao prodati Dybalu, ali odredio je cijenu ispod koje ga neće puštati ni pod razno. Ona iznosi 100 miliona eura i Juve uopšte neće ni pregovarati sa potencijalnim kupcima ako se ne ispuni taj prvi preduslov.

Za Paula Dybalu se, navodno, interesuju Bayern Munchen, Paris Saint-Germain i Manchester City, a njegov transfer bi bilo moguće očekivati na kraju sezone.

Nema ništa protiv da ostane u Juventusu

Inostrani mediji gotovo svakodnevno šalju Dybalu na raznorazne destinacije, ali čini se kako on do sada nije imao namjeru napuštati klub iz Torina.

"Vrlo sam sretan što igram za Juventus. Imamo velike ciljeve i ambicije i na to sam fokusiran. Transfer market je nešto što nije moj problem", rekao je Dybala krajem 2018. godine u jednoj izjavi za medije.

Podsjetimo, sjajni Argentinac je ove sezone na 22 utakmice za Juventus postigao sedam golova i upisao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ugovor za Staru damu ga veže do ljeta 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Vi sa SportSport.ba prodaste pola Juventusa od prošle sedmice !
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti