Juventus opisao Miralema Pjanića koristeći samo jednu riječ

Važan dio ekipe

Juventus opisao Miralema Pjanića koristeći samo jednu riječ

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić igra u veoma dobroj formi ove sezone u dresu Juventusa.

Pjaniću očito itekako odgovara činjenica da je Maurizio Sarri stigao na klupu ovog kluba jer je dobio dosta slobodniju ulogu u timu. Bh. veznjak je to iskoristio, te je oduševio sve svojim golovima i asistencijama na početku prvenstva.

Jasno je da je bh. reprezentativac važan član Stare dame iako se na ljeto dosta špekulisalo da bi mogao napustiti klub, te da Sarri neće računati na njega.

Međutim, Pjanić je pokazao svojim igrama koliko vrijedi, te da nije bez razloga standardni član početne postave. Juve je večeras na Facebooku objavio fotografiju Pjanića i opisali su ga koristeći samo jednu riječi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Genijalac", piše na zvaničnom Facebook profilu Juventusa uz fotografiju Miralema Pjanića.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pipun
Italijani stari firgosi dizu cjenu Miretu sto znaci zimski transfer mozda ali na ljeto sigurno ide.
11 6
Ibro
I jeste genijalac
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi