Nikad nije bio u boljoj formi: Sergio Ramos trenira kao prava zvijer

Oduševio fanove

Nikad nije bio u boljoj formi: Sergio Ramos trenira kao prava zvijer

E. Čaušević

Defanzivac Real Madrida, Sergio Ramos, punom parom sprema se za novu sezonu.

Kraljevi su uspjeli da osvoje titulu prvaka Španije iako iza sebe nemaju baš najbolju sezonu. I pred ovim klubom je dosta promjena što se tiče igračkog kadra, ali neki od iskusniji će sigurno ostati u timu.

Među njima je i Sergio Ramos koji je u Real Madrid stigao još prije 15 godine iz Seville. Iako ima 34 godine i dalje igra na vrhunskom nivou i bez dileme je jedan od najboljih defanzivaca na svijetu.

Ramos se žestoko sprema i za novu sezonu gdje želi biti još bolji. Na Instagramu je objavio video s treninga i pokazao je da trenira u zaista sjajnom tempu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čini se i fizički da nikada nije bio u boljoj formi, te je ovo najbolji pokazatelj za Zinedinea Zidanea i Real Madrid da na Ramosa još uvijek mogu računati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vuk13
Institucija
5 2
Miky007
Rupetina!
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi