Nebeski skok Dušana Vlahovića u posljednjim trenucima utakmice za velika tri boda!

Juventus do pobjede nakon preokreta

Nebeski skok Dušana Vlahovića u posljednjim trenucima utakmice za velika tri boda!

Esmer Oštraković

Veoma zanimljivu utakmicu u okviru 19. kola Serie A odigrali su Salernitana i Juventus, a pobjedu Juventusu donio je Dušan Vlahović golom u posljednjim trenucima utakmice. Konačan rezultat utakmice bio je 2:1 za Juventus.

Krenulo je prilikom za Yildiza već u prvoj minuti. Našao se u dobroj prilici, pao je u kaznenom prostoru, ali penala nije bilo.

Tri minute kasnije Sambia je ostao sam, šutirao je, ali golman Juventusa maestralno interveniše i tako ostaje 0:0.

Sjajnu šansu u 9. minuti propustio je McKennie. Lopta je išla u gol, ali golma domaće ekipe brani njegov udarac.

Naredna prilika viđena je u 39. minuti. Maggiore je šutirao, a lopta je završila u golu za slavlje domaćih igrača i navijača.

Šansu za poravnanje gostiju imao je McKennie nakon sjajne asistencije Rabiota, ali lopta ide pored gola.

Oglasi

Vlahović je u 51. minuti tražio jedanaesterac zbog udarca koji je dobio, ali sudija se ni ovaj put nije oglasio.

Dvije minute kasnije Maggiore je dobio drugi žuti karton, te mu je glavni arbitar Marco Guida pokazao put u svlačionicu.

Deset minuta kasnije Samuel Iling Junior je nakon asistencije Vlahovića pogodio za poravnanje, a činilo se da će domaći sa igračem manje uspjeti doći do boda.

Da se to ne dogodi pobrinuo se Dušan Vlahović koji je u 91. minuti postigao gol glavom i tako donio pobjedu svojoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Igrači Salernitane nisu imali snage da dođu do poravnanja u posljednjih nekoliko minuta utakmice i na kraju su igrači Juventusa slavili pobjedu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Samo pobjedzuju kad su vise igraca
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi