Juventusov rođenandski sastav nije mogao proći bez iznenađenja

Stara dama gostuje Speziji

Juventusov rođenandski sastav nije mogao proći bez iznenađenja

Admin Čaušević

Juventus za svoj 123. rođendan gostuje Speziji.

Sastav koji je Andrea Pirlo pripremio za ovaj meč nije mogao proći bez iznenađenja jer su u startnoj postavi našli McKennie i Arthur dok će napad u formaciji 3-5-2 predvoditi Dybala i Morata.

Na golu će stajati Buffon, dok je najbolji igrač Ronaldo ostao na klupi.

Startna postava izgleda ovako: Buffon; Cuadrado, Demiral, Bonucci, Danilo; McKennie, Bentancur, Arthur, Chiesa; Dybala, Morata.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Speziju će od prve minute igrati: Provedel; Ferrer, Terzi, Chabot, S. Bastoni; Bartolomei, Ricci, Pobega; Verde, Nzola, Farias.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fino alla Fine
Dibala transver lista i to dat nekom lovu da ga vodi!!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi