Juventus stigao do minimalne pobjede protiv Parme, Ronaldo se ispromašivao
Ronaldo danas nikako nije mogao pronaći put do mreže

Ekipa Maurizija Sarrija je mogla ostvariti dosta uvjerljiviju pobjedu

Juventus stigao do minimalne pobjede protiv Parme, Ronaldo se ispromašivao

S. Pašalić

Nogometaši Juventusa su u prvoj utakmici nove sezone Serije Astigli na gostovanje kod ekipe Parme i ostvario minimalnu pobjedu rezultatom 1:0.

Prvak Italije je od prve minute krenuo na gol domaćih, a prvu pravu priliku je imao Cristiano Ronaldo u 11. minuti, ali je pucao glavom malo iznad prečke.

U 21. minuti Stara dama je ipak stigla do vodstva kada je Alex Sandro pucao na gol Parme, a Giorgio Chiellini ju je skrenuo u mrežu za 1:0.

I nakon postignutog gola Juventus je nastavio sa napadima, a nova prilika za Cristiana Ronalda se ukazala u 29. minuti, ali je ponovo bio neprecizan.

Portugalac je ipal šest minuta kasnije postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nastavak nije donio nikakve promjene, gosti su napadali iz svih oružja, a ponovo je najveća opasnost bio Cristiano Ronaldo koji je prijetio u nekoliko navrata, ali lopta jednostavno nije htjela ući u gol.

Rezultat se do kraja ipak nije promijenio pa je Juventus stigao do minimalne pobjede od 1:0. Miralem Pjanić je odigrao cijeli meč u ekipi Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Nije bio ofsajd !!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi