Juventus sutra gostuje Sassuolu, Sarrijev press nije mogao proteći bez pitanje o Pjaniću

Novi ispit za Bianconere

Juventus sutra gostuje Sassuolu, Sarrijev press nije mogao proteći bez pitanje o Pjaniću

A. Čaušević

Miralem Pjanić je propusti posljednji Juventusov meč. Remi u derbiju s Atalanatom bh. reprezentativac je odgledao s klupe. 

Na današnjoj press konferenciji uoči susreta sa Sassuolom spominjanje Pjanićevog prezimena je bilo neizbježno baš kao i u ranijim slučajevima.

Novinare je zanimalo u kakvom stanju se nalazi iskusni veznjak i da li će konkurisati za meč na stadionu Mappei. Sluteći po Sarrijevim izjavama Pjanić će igrati.

"To što Pjanić nije igrao je bilo radi predostrožnosti, nije imao veliki problem. Osjetio je blago nategnuće aduktora koje je moglo postati problem", kazao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sljedećeg dana je odradio normalan trening", dodao je iskusni stručnjak.

Kada je u pitanju ostatag igračkog kadra upitan je nastup Leonarda Bonuccija koji bi trebao odmarati. Sigurno neće biti Juana Cuadrada koji je suspendovan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi