Juventus u finišu prelaznog roka ispunjava želju Pirlu: Stiže veliko pojačanje u Torino

Pregovori su već u toku

Juventus u finišu prelaznog roka ispunjava želju Pirlu: Stiže veliko pojačanje u Torino

E. Čaušević

Do kraja prelaznog roka ostalo je još nekoliko dana i sigurno je da nas u samom finišu očekuje dosta drame.

Prelazni rok u ligama petice traje do 5. oktobra i jasno je da ćemo u narednim danima sigurno vidjeti dosta uzbuđenja. Itekako zanimljivo je na Apeninima gdje je u centru pažnje Juventus koji očito još uvijek nije završio s pojačanjima.

Corriere dello Sport objavio je danas da Bianconeri žele dovesti još jednog igrača do kraja prelaznog roka, a to je Federico Chiesa iz Fiorentine. Andrea Pirlo je pokazao veliku želju da klub dovede Chiesu, a oni su odmah krenuli u akciju.

Juventus je već u kontaktu s Falije Ramadanijem koji je Chiesin agenti, te dogovaraju uslove ugovora. Također, Stara dama pregovara i s Fiorentinom oko visine obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očekuje se da će Chiesin transfer koštati oko 50 miliona eura iako Fiorentina traži 20 miliona više. No, Chiesa je i sam pokazao želju da pređe u Juventus i nada se da mu klub neće praviti probleme. Sigurno je da će dosta više oko svega toga biti poznato u narednim danima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti