Juventus spremio transfer koji će uzdrmati Italiju
Foto - EPA

Juventus spremio transfer koji će uzdrmati Italiju

Midhat Šljivak

Torinski Juventus spreman je napraviti transfer koji će uzdrmati Italiju.

Novi član Stare dame iz Torina mogao bi postati veznjak Rome Nicolo Zaniolo, koji je na vrhu liste prioriteta rukovodstva Juventusa.

Tuttosport navodi kako čelnici torinskog velikana žele angažovati ovog 22-godišnjaka i to iz nekoliko razloga.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CR1T9xGDLQa/[/instagram]

Prvi je to da je još uvijek mlad. Zatim je tu činjenica da je još uvijek veliki potencijal, Italijan je i njegova plata bi se uklopila u mogućnosti Juventusa.

Juventus će tokom ljeta pokušati da angažuje mladu zvijezdu Rome koji je već godinama jedan od najboljih igrača rimskog tima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKMFgV4DM1j/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odigrao je 97 utakmica i postigao je 18 golova, ali česte povrede koje je imao nisu dovele do eksplozije kakva se od njega očekivala.

Ipak, bez obzira na te povrede Juve je spreman da ga dovede u svoje redove i vrlo je moguće da će Zaniolo pojačati redove torinskog giganta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Ma nosi ga u pm. Sta ce mi. Ostavio bebu i babu neku naso. Degenerik.
1 6
Sars33
Dobar potez ako ga uzmete, mlad, sposoban, ima potencijala u njemu. Dobro ste odradili sa Vlahovicem, sljedece sezone aBd medu prva 2 mjesta
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi