Juventus želi Milenkovića kao dugoročno rješenje
Pored Juventusa za Milenkovića su interes pokazali Bayern i Manchester United, a Jose Mourinho je zbog njega dolazio i da gleda reprezentaciju Srbije (Foto: EPA)

Srbin prvi "pik" Stare dame

Juventus želi Milenkovića kao dugoročno rješenje

Čelnici Juventusa odlučni su u namjeri da u zimskom prijelaznom roku pokušaju dovesti Nikolu Milenkovića.

Srbijanski nogometaš je sjajnim igrama u dresu Fiorentine 'zaludio' brojne velikane. Pominjali su se Bayern, zatim Manchester United, a u igru za njegov potpis sada se uključio i Juventus, čiji ga čelnici vide kao zamjenu sa vremešnog Andreu Barzaglija.

Zbog velikog interesovanja izvjesno je da Fiorentina neće tako lako dati Milenkovića, ali u Juventusu vjeruju da će pronaći zajednički jezik s timom iz Firence, posebno iz razloga što su dva kluba posljednjih godina obavila nekoliko transfera.

Ove sezone Milenković je nezamjenjiv u startnoj postavi Fiorentine, čiji dres nosi od ljeta prošle godine, a na deset odigranih utakmica je kao stoper postigao i dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svojoj karijeri je prethodno nastupao samo za Partizan i Teleoptik.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti