Roma dogovorila dolazak "razbijača"
Član Porta meksički veznjak postao je 2013. godine. Stigao je iz Pachuce, a ranije se pored Rome povezivao i sa njihovim velikim rivalima Juventusom i Napolijem (Foto: EPA)

Herrera od ljeta u Rimu

Roma dogovorila dolazak "razbijača"

M. Šljivak

Ekipa Rome dogovorila je prvo pojačanje za naredno ljeto.

Novi igrač Vučice postaće meksički veznjak Hector Herrera koji će stići kao slobodan igrač iz Porta.

Meksički veznjak se odavno povezuje sa Romom. Ipak, Porto im je kvario planove, ali u junu će Herrera moći da ide kao slobodan igrač.

Dogovor između Herrere i Rome je postignut, a on će već u januaru potpisati četverogodišnju saradnju, dok će zvanično igrač rimskog tima postati u ljeto naredne godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovakav "razbijač" je ono što što je Vučici potrebno na terenu i sigurno je da će on predstavljati pojačanje za Rimljanje.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije