Juventusov "šokantan" prijedlog: Dovode Pogbu tako što Unitedu daju dva igrača

Dybala i Sandro prema Unitedu?

Juventusov "šokantan" prijedlog: Dovode Pogbu tako što Unitedu daju dva igrača

E. Škorić

Juventus je spreman ponuditi Paula Dybalu i Alexa Sandro u zamjenu za veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu, tvrdi Sunday Express.

Prema britanskim novinama, Bianconeri se nadaju da će iskoristiti ta dva igrača u sklopu razmjene kako bi spustili cijenu od 140 miliona eura za Francuza.

I Dybala i Alex Sandro navodno su na izlaznim vratima Juventusa, ali stvari se možda i promijene u ovisnosti o tome ko će naslijediti Massimiliana Allegrija na klupi Stare dame.

Bilo je govora o Mauriciju Pochettinu i Pepu Guardioli, ali trenutno se najviše spominje Maurizio Sarri, koji je navodno čak i dogovorio saradnju sa Juventusom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svakom slučaju, čelnici kluba rade na dovođenju Pogbe, koji je već igrao u Juventusu, koji ga je 2016. prodao Manchester Unitedu.

Pogbini nastupi u minuloj sezoni nisu bili na nivou i Francuz trpi mnoge kritike, te se često vraća u Torino na godišnji odmor, a nedavno je prisustvovao na oproštajnoj zabavi Andree Barzaglija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi